Pagina's

maandag 5 oktober 2015

Update....veel te lang geleden

De laatste blog was van meiai!
Kleine update, ik zit nog steeds in de Pop-Up winkel, heel fijn...tijdelijk blijkt iets langer, maar mij hoor je niet klagen... maar ik ben druk geweest... en naast alle markten, beurzen, evenementen, bestellingen verzenden , de winkel blijft er weinig tijd over...Maar toch een klein overzichtje van de afgelopen maanden 

JUNI: 7Juni, de Hip & Handgemaakt markt in Arnhem, super gezellig en we hadden prachtig weer! In Juni nieuw in ons Assortiment het merk Habu, prachtige ultra fijne garens. En natuurlijk worldwide KIP day op Roofgarden en eind juni de Arnhemse Stockdagen.


JULI: Winkel ontploft na de stockdagen, dus tijd om de Pop-Up weer een beetje op orde te krijgen en alle bestellingen voor de vakantie af te werken.
En dan heerlijk 3 weken vakantie om weer een beetje bij te komen van een heel druk en enerverend jaar. AUGUSTUS: De nieuwe Pom Pom en het prachtige KNITSONIK boek komen binnen. En de maand eindigd op zaterdag 29 aug. met 'Festival Pure Passie" in Ede SEPTEMBER: Binnenkomst van de nieuwe garens en kleuren voor het nieuwe seizoen!
Rowan Felted Tweed, Rowand Hemp Tweed, Madelinetosh Sport en Madelinetosh Merino Light en Madelinetosh Prairie, de lace van Madelinetosh
En niet te vergeten 26 september 'De textiel en Vezelmanefestatie' in Doesburg
OKTOBER: Het herfstseizoen is helemaal van start, alle kleuren van Malabrigo zijn ook weer aangevuld, al gaat het hard...binnenkort gaat er weer een nieuwe bestelling de deur uit, dus wie een speciale bestelling heeft mag dat doorgeven!
En de brei en haakdagen  in Zwolle staan weer voor de deur, dus schrijf vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober vast in de agenda!  Geen opmerkingen:

Een reactie posten